Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Happiness gör nya folkoperan.se

Happiness blir Folkoperans nya webbleverantör. Samarbetet inleds med start i april 2013, och en ny webbplats förväntas bli klar för lansering innan årets slut.

Folkoperans nuvarande webbplats lanserades 2006. Sedan dess har verksamhet och vision förändrats, liksom förutsättningarna på webben.Efter att ha tittat på ett 30-tal olika webbyråer var Happiness den som bäst svarade upp mot Folkoperans behov. Happiness har erfarenhet av samarbeten med många olika typer av verksamheter, bland annat kulturföretag som säljer en stor del av sina biljetter via webben. Idag är det en självklarhet att integrera webbplatsen med sociala medier och anpassa den för mobil och surfplatta. Happiness är vana att arbeta med sådana lösningar.

– På Folkoperan står upplevelsen i centrum. Den känslan vill vi förmedla på folkoperan.se. Med hjälp av Happiness lyhördhet och klokskap vill vi utnyttja det faktum att vi är en bildmässig verksamhet, säger Folkoperans kommunikatör Frida Edoff.

– Vi är väldigt stolta över att arbeta med Folkoperan som är ett av de mest intressanta operahusen idag. Det är ett spännande uppdrag som passar oss perfekt. Det kommer att bli en stor förbättring för Folkoperan att flytta till open sourcesystemet Drupal, säger Happiness VD Mattias Axelsson.

För ytterligare information kontakta

Frida Edoff, Folkoperan, 08-616 07 18, 0709-50 53 52, frida.edoff@folkoperan.se eller Mattias Axelsson, Happiness, 08-20 08 15, 070-581 25 62, mattias.axelsson@happiness.se

Folkoperan - orädd opera som utforskar, utvecklar och utmanar samtiden. Huvudsponsor: Riksbyggen.

Ämnen

Kategorier


FOLKOPERAN – vi tänder nya tankar genom orädd opera.
Vi erhåller bidrag från Kulturrådet, Region Stockholm och Stockholms stad.

Presskontakt

Susanne Reuszner

Susanne Reuszner

Presskontakt Kommunikationschef 070-218 46 51
Frida Edoff

Frida Edoff

Presskontakt Kommunikatör 0709-50 53 52

Folkoperan är det lilla operahuset för alla.

Vi tänder nya tankar genom orädd opera.
Vi erhåller anslag från Kulturrådet, Region Stockholm och Stockholms stad.

Folkoperan
Hornsgatan 72
118 21 Stockholm
Sweden