Gå direkt till innehåll
Folkoperans nya kommunikationschef från Cirkus Cirkör

Pressmeddelande -

Folkoperans nya kommunikationschef från Cirkus Cirkör

Susanne Reuszner blir ny kommunikationschef på Folkoperan. Närmast kommer hon från Cirkus Cirkör där hon har varit kommunikationschef sedan 2008.

Efter många år som ansvarig för PR, marknadsföring och kommunikation på Cirkus Cirkör återvänder Susanne Reuszner till Folkoperan, där hon arbetade som planeringsansvarig och tf marknadsansvarig under andra halvan av 1990-talet. Hon efterträder Elenor Wolgers, som blir ny VD för Kulturdirekt. Reuszner har lång erfarenhet från scenkonst, utbildning och event, något som Folkoperans ledning ser positivt på.

– Jag är mycket glad över rekryteringen av Susanne Reuszner som ny kommunikationschef hos oss på Folkoperan. Med sin långa erfarenhet från Cirkus Cirkör som innefattar bl a arbete med externa samarbetspartners och internationella gästspel kommer hon starkt kunna bidra till verksamhetens fortsatta utveckling, säger Folkoperans VD Monica Fredriksson.

Reuszner som tillträder tjänsten till sommaren, ser fram emot det nya jobbet.

– Det känns så kul att få komma tillbaka till Folkoperan som tar så många spännande steg framåt just nu. Jag ser fram emot att få vara med och vidareutveckla varumärket som ett operahus i framkant, som vågar utmana och öppna upp operakonsten med stor kärlek och respekt för sin publik. Från Cirkus Cirkör tar jag med mig mina erfarenheter av att bygga upp ett svenskt nycirkuskompani och ett varumärke i Sverige och i utlandet. Även att hitta nya arenor och former för engagerande publikmöten och kommunikation.

Som kommunikationschef kommer Susanne Reuszner att ingå i Folkoperans ledningsgrupp, bestående av konstnärlig chef Mellika Melouani Melani, ekonomichef Jan Alexandersson, musikalisk ledare och chefdirigent Marit Strindlund, producent Jonas Palerius samt VD Monica Fredriksson. 

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Susanne Reuszner

Susanne Reuszner

Presskontakt Kommunikationschef 070-218 46 51
Frida Edoff

Frida Edoff

Presskontakt Kommunikatör 0709-50 53 52

Södermalms mest högljudda granne sedan 1976.

Södermalms mest högljudda granne sedan 1976.
Vi erhåller anslag från Kulturrådet, Region Stockholm och Stockholms stad.

Folkoperan
Hornsgatan 72
118 21 Stockholm
Sweden